Bandes sonores

Tot s’aprofita: Curtmetratge amb l’adaptació del conte homònim de Pere Calders. Música composta sobre un conjunt de cambra.

Inici d’un dia qualsevol: Curtmetratge d’un curs sobre postproducció de curts. La música està composa sobre un conjunt de cambra amb piano, cello, flauta, oboè i clarinet.

PARTITURA

Sleep when you’re dead: moments clàssics de terror, extrets de #thecuetube, una web on curtmetratges sense música es troben a disposició de compositors amateurs. Aquí he treballat molt amb música atonal.

Horror Trailer: és un vídeo format per fragments de pel·lícules. He utilitzat escales hexatòniques, que són molt inestables i s’utilitzen bastant en aquest tipus de cine.

Destiny: #thecuetube és una web on creadors de cinema i videojocs deixen les seves obres per a que compositors amateurs hi posin música. DESTINY és un fantàstic vídeo d’animació creat per Fabien Weibel on el seu protagonista intenta salvar el seu altre jo d’un destí fatal. Espero que la meva música estigui al nivell!

Sink Again: Projecte final del curs de Disseny de Bandes Sonores de videojocs impartit per Antonio Teoli

Olivia: curtmetratge de 12 minuts com a projecte final del curs de Producció Musical per a Pel·lícules impartit pel compositor Simon Smith.

Escena Up: Tros curt de la pel·licula Up (de Pixar) com a projecte final del microcurs de bandes sonores impartit pel professor Isidre Plamada, a l’escola Taller de Músics de Barcelona

A %d bloguers els agrada això: